ສ່ວນປະສົມ
|
|
ປາດຸກປິ້ງ
|
1 ຕັວ
|
ນ້ຳປາ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ນ້ຳໝາກນາວ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ນ້ຳຕານຊາຍ
|
2 1/2 ຊ້ອນຊາ
|
ພິກປົ່ນ
|
2 ຊ້ອນຊາ
|
ເຂົ້າຄົ່ວ
|
1 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຕົ້ນຫອມຊອຍ
|
1 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຜັກຊີຊອຍ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຫອມແດງຊອຍ
|
|
ນ້ຳມັນພືດສຳລັບທອດ
|
|
ຫອມລາບ
|
ວິທີເຮັດ
1. ແກະເນື້ອປາດຸກ ແລ້ວສັບໃຫ້ລະອຽດ
2.ຕັ້ງກະທະໃສ່ນ້ຳມັນພືດໃຫ້ພໍຮ້ອນທຳມະດາ
ແລ້ວໃສ່ເນື້ອປາດຸກລົງເພື່ອທອດເທື່ອລະນ້ອຍ ແລ້ວຕັກຂຶ້ນພັກໃຫ້ນ້ຳມັນໄຫຼອອກ
ຫຼັງຈາກນັ້ນຈັດໃສ່ພາສະນະທີ່ກຽມໄວ້
3. ປະສົມນ້ຳປາ ນ້ຳມາກນາວ ນ້ຳຕານຊາຍ
ພິກປົ່ນ ເຂົ້າຄົ່ວ ຕົ້ນຫອມ ຜັກຊີ ຫອມແດງ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ
4.ລາດນ້ຳຢຳລົງເທິງປາດຸກທີ່ກຽມໄວ້
ແລ້ວໂຣຍໃບຫອມລາບໃສ່

![[ສູດອາຫານ]-ລາບປາດຸກຟູ [ສູດອາຫານ]-ລາບປາດຸກຟູ](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjK6RlhIwENGZ1CRbW6FiMIzX56hF4qajDNtjN5AyQOGoK4uQV3rWqJS7SpVsAmmmbxwMBMR6eZ1c_PFb4v29eFYj1tcmbd79RaweSZsiErl73vIF3Jndiu3y4XXGVprqIX_BHUyVBRkRM_/s320/%25E0%25BA%25A5%25E0%25BA%25B2%25E0%25BA%259A%25E0%25BA%259B%25E0%25BA%25B2%25E0%25BA%2594%25E0%25BA%25B8%25E0%25BA%2581%25E0%25BA%259F%25E0%25BA%25B9.png)

0 comments:
Post a Comment