ສ່ວນປະສົມ
|
|
ປາດຸກປິ້ງ
|
1 ຕັວ
|
ນ້ຳປາ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ນ້ຳໝາກນາວ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ນ້ຳຕານຊາຍ
|
2 1/2 ຊ້ອນຊາ
|
ພິກປົ່ນ
|
2 ຊ້ອນຊາ
|
ເຂົ້າຄົ່ວ
|
1 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຕົ້ນຫອມຊອຍ
|
1 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຜັກຊີຊອຍ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຫອມແດງຊອຍ
|
|
ນ້ຳມັນພືດສຳລັບທອດ
|
|
ຫອມລາບ
|
ວິທີເຮັດ
1. ແກະເນື້ອປາດຸກ ແລ້ວສັບໃຫ້ລະອຽດ
2.ຕັ້ງກະທະໃສ່ນ້ຳມັນພືດໃຫ້ພໍຮ້ອນທຳມະດາ
ແລ້ວໃສ່ເນື້ອປາດຸກລົງເພື່ອທອດເທື່ອລະນ້ອຍ ແລ້ວຕັກຂຶ້ນພັກໃຫ້ນ້ຳມັນໄຫຼອອກ
ຫຼັງຈາກນັ້ນຈັດໃສ່ພາສະນະທີ່ກຽມໄວ້
3. ປະສົມນ້ຳປາ ນ້ຳມາກນາວ ນ້ຳຕານຊາຍ
ພິກປົ່ນ ເຂົ້າຄົ່ວ ຕົ້ນຫອມ ຜັກຊີ ຫອມແດງ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ
4.ລາດນ້ຳຢຳລົງເທິງປາດຸກທີ່ກຽມໄວ້
ແລ້ວໂຣຍໃບຫອມລາບໃສ່
0 comments:
Post a Comment