![]() |
[ສູດອາຫານ]-ບາບີຄິວຊອດກະເພົາ |
|
1.
ປະສົມຊອດເຫັດຫອມ (1) ນ້ຳປາ (1) ຊອດປຸງລົດ (1)
ພິກໄທປົ່ນ ນຳສະໂພກໄກ່ ລົງໝັກປະມານ 20-30 ນາທີ
2.
ຕັ້ງກະທະໃສ່ນ້ຳມັນພືດພໍຮ້ອນ ໃສ່ກະທຽມ ພິກສົດ
ແລ້ວຜັດພໍຫອມ ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳຕານຊາຍ ຊອດເຫັດຫອມ (2) ນ້ຳປາ
(2) ຊອດປຸງລົດ (2)
ຕື່ມນ້ຳລ້າໆລົງໄປແລ້ວຜັດໃຫ້ເຂົ້າກັນ ຫຼັງຈາກນັ້ນໃສ່ໃບກະເພົາລົງໄປແລ້ວຜັດໃຫ້ເຂົ້າກັນອີກເທື່ອ
3.
ນຳໄມ້ປາຍແຫຼມສຽບຫອມຫັວໃຫຍ່ ໝາກເຂືອເທດ ສະໂພກໄກ່ໃນຂໍ້ທີ່
1 ພິກຫວານ ທັງ 2 ສີ ໃຫ້ສວຍງາມ
4. ນຳ ບາບີຄິວ ຂຶ້ນໄປປິ້ງເທິງເຕົາໄຟໃຊ້ເນີຍສົດທາຂະນະທີ່ປິ້ງຈົນສຸກ, ໃສ່ພາສະນະ ຫຼື ຈານ ແລ້ວລາດດ້ວຍຊອດກະເພົາໃນຂໍ້ທີ່ 2 ເປັນອັນສຳເລັດ
cr: maeban.co.th
4. ນຳ ບາບີຄິວ ຂຶ້ນໄປປິ້ງເທິງເຕົາໄຟໃຊ້ເນີຍສົດທາຂະນະທີ່ປິ້ງຈົນສຸກ, ໃສ່ພາສະນະ ຫຼື ຈານ ແລ້ວລາດດ້ວຍຊອດກະເພົາໃນຂໍ້ທີ່ 2 ເປັນອັນສຳເລັດ
cr: maeban.co.th

![[ສູດອາຫານ]-ບາບີຄິວຊອດກະເພົາ [ສູດອາຫານ]-ບາບີຄິວຊອດກະເພົາ](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqTKpWPj_gB_06Lv_pGwsFWgjWYfuHIsmECoXqCdlcKDJAyX6OvSsOo5OADzwzLUBQq1IY1ijwOWAWv8uybMZ8WC4mKbgBg7JUmqpYq26VJfTdAiXFn4BmHlRTGGav_kk1MiKlh_yRx4Y0/s320/%25E0%25BA%259A%25E0%25BA%25B2%25E0%25BA%259A%25E0%25BA%25B4%25E0%25BA%2584%25E0%25BA%25B4%25E0%25BA%25A7%25E0%25BA%258A%25E0%25BA%25AD%25E0%25BA%2594%25E0%25BA%2581%25E0%25BA%25B0%25E0%25BB%2580%25E0%25BA%259E%25E0%25BA%25B2.png)

0 comments:
Post a Comment