[ສູດອາຫານ]-ບາບີຄິວຊອດກະເພົາ |
|
1.
ປະສົມຊອດເຫັດຫອມ (1) ນ້ຳປາ (1) ຊອດປຸງລົດ (1)
ພິກໄທປົ່ນ ນຳສະໂພກໄກ່ ລົງໝັກປະມານ 20-30 ນາທີ
2.
ຕັ້ງກະທະໃສ່ນ້ຳມັນພືດພໍຮ້ອນ ໃສ່ກະທຽມ ພິກສົດ
ແລ້ວຜັດພໍຫອມ ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳຕານຊາຍ ຊອດເຫັດຫອມ (2) ນ້ຳປາ
(2) ຊອດປຸງລົດ (2)
ຕື່ມນ້ຳລ້າໆລົງໄປແລ້ວຜັດໃຫ້ເຂົ້າກັນ ຫຼັງຈາກນັ້ນໃສ່ໃບກະເພົາລົງໄປແລ້ວຜັດໃຫ້ເຂົ້າກັນອີກເທື່ອ
3.
ນຳໄມ້ປາຍແຫຼມສຽບຫອມຫັວໃຫຍ່ ໝາກເຂືອເທດ ສະໂພກໄກ່ໃນຂໍ້ທີ່
1 ພິກຫວານ ທັງ 2 ສີ ໃຫ້ສວຍງາມ
4. ນຳ ບາບີຄິວ ຂຶ້ນໄປປິ້ງເທິງເຕົາໄຟໃຊ້ເນີຍສົດທາຂະນະທີ່ປິ້ງຈົນສຸກ, ໃສ່ພາສະນະ ຫຼື ຈານ ແລ້ວລາດດ້ວຍຊອດກະເພົາໃນຂໍ້ທີ່ 2 ເປັນອັນສຳເລັດ
cr: maeban.co.th
4. ນຳ ບາບີຄິວ ຂຶ້ນໄປປິ້ງເທິງເຕົາໄຟໃຊ້ເນີຍສົດທາຂະນະທີ່ປິ້ງຈົນສຸກ, ໃສ່ພາສະນະ ຫຼື ຈານ ແລ້ວລາດດ້ວຍຊອດກະເພົາໃນຂໍ້ທີ່ 2 ເປັນອັນສຳເລັດ
cr: maeban.co.th
0 comments:
Post a Comment